Επιστροφή


Apsaprotein F67 omega

Συμπύκνωμα πρωτεΐνης, εμπλουτισμένο με ιχθυέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα 3. Έχει επίπεδο 67% CP, και αποτελεί ιδανικό υποκατάστατο ιχθυάλευρου. Παρά την περιεκτικότητα σε ιχθυέλαια, δεν θεωρείται συστατικό ζωικής προέλευσης.
  • Κωδικός: Apsaprotein F67 omega
  • Χαρακτηριστικά:
    Αιγοπρόβατα ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
    Αιγοπρόβατα ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ

Προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετικά εύπεπτες και εύγεστες πρωτεΐνες, οι οποίες είναι 100% μη ζωικής προέλευσης, και προέρχονται από βακτηριακή ζύμωση μέσω Corynebacterium glutamicum, ζύμες Saccharomyces cerevisiae και κυτταρικά τοιχώματα ζύμης.

Συμπύκνωμα πρωτεΐνης με επίπεδο 68% CP, αντικαθιστά το ιχθυάλευρο, με ισοδύναμα αποτελέσματα στην γευστικότητα και την ανάπτυξη των ζώων.

Η σειρά APSAPROTEIN δεν έχει ούτε αντι-θρεπτικούς παράγοντες (ANF) ούτε βακτηριακή μόλυνση. Ούτε περιέχει TVN ή βιογενείς αμίνες που περιέχονται σε ιχθυάλευρα, TIA, AAG και BCG που υπάρχουν σε συμπυκνώματα σόγιας ή σολανίνες που υπάρχουν σε συμπυκνώματα πατάτας.

Η περιεκτικότητά του σε αμινοξέα (λυσίνη, μεθειονίνη, θρεονίνη κ.λπ.) και η περιεκτικότητα σε γλουταμινικό οξύ δείχνει τιμές ισοδύναμες με άλλες πηγές πρωτεΐνης (ιχθυάλευρο και συμπύκνωμα πρωτεΐνης σόγιας). Η χρήση του παρέχει υψηλή απόδοση σε σύγκριση με άλλα προϊόντα στην αγορά.

Download Pdf

Πεπτικότητα πρωτεΐνης και μονάδες Dalton

Τα αμινοξέα έχουν μοριακό βάρος περίπου 150 Daltons. Το APSAPROTEIN έχει κλάσμα πρωτεΐνης, με τουλάχιστον 67%, κάτω από 500 Daltons, αποτελούμενο από πεπτίδια 1 έως 3 αμινοξέων, το οποίο δίνει στο προϊόν εξαιρετική πεπτικότητα, λόγω του μικρού μήκους της αλυσίδας. Η παρουσία ζυμών διεγείρει την εντερική πεπτική δράση.

< 500 D 500–1,000 D > 10,000 D
F68 67 7 1.1
FISH MEAL 33 4.5 20

 


Υψηλή περιεκτικότητα σε νουκλεϊκά οξέα

Λόγω της περιεκτικότητάς του σε νουκλεϊκό οξύ (ελάχ. 6%) καταφέραμε να επιτύχουμε ένα εξαιρετικά εύγευστο προϊόν, διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος που συνεργάζεται με το τοίχωμα ζύμης και διέγερση μετα-τραυματική ή αποκατάστασης βλαβών των ιστών

Περιεκτικότητα σε γλουταμινικό οξύ

Η περιεκτικότητά του σε γλουταμινικό οξύ διεγείρει την κατανάλωση λόγω της υψηλής γευστικότητάς του.

Glutamic acid Τέφρα %
F68 8.45 3
FISH MEAL   12

 

 

Χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα

Τα προϊόντα της σειράς APSAPROTEIN έχουν χαμηλές συγκεντρώσεις τέφρας (3%) σε σύγκριση με άλλες πηγές πρωτεΐνης, γεγονός που καθιστά τη σύνθεση ευκολότερη από την άποψη της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας

 


  • Video

    Σχετικά προϊόντα

    False

      Καλάθι Αγορών

    Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
    Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
    Το καλάθι σας είναι άδειο