15/4/2022 9:51:52 πμ

APSAPREMIUM 75

title

Προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετικά εύπεπτες και εύγεστες πρωτεΐνες, οι οποίες είναι 100% μη ζωικής προέλευσης, και προέρχονται από βακτηριακή ζύμωση μέσω Corynebacterium glutamicum, ζύμες Saccharomyces cerevisiae και κυτταρικά τοιχώματα ζύμης.


Συμπύκνωμα πρωτεΐνης με επίπεδο 75% πρωτεΐνης, αντικαθιστά το ιχθυάλευρο, με ισοδύναμα αποτελέσματα στην γευστικότητα και την ανάπτυξη των ζώων. 


Το APSAPREMIUM 75 δεν έχει ούτε αντι-θρεπτικούς παράγοντες (ANF) ούτε βακτηριακή μόλυνση. Ούτε περιέχει TVN ή βιογενείς αμίνες που περιέχονται σε ιχθυάλευρα, TIA, AAG και BCG που υπάρχουν σε συμπυκνώματα σόγιας ή σολανίνες που υπάρχουν σε συμπυκνώματα πατάτας.


Η περιεκτικότητά του σε αμινοξέα (λυσίνη, μεθειονίνη, θρεονίνη κ.λπ.), νουκλεϊκά οξέα και η περιεκτικότητα σε γλουταμινικό οξύ δείχνει τιμές ισοδύναμες με άλλες πηγές πρωτεΐνης (ιχθυάλευρο και συμπύκνωμα πρωτεΐνης σόγιας). Η χρήση του παρέχει υψηλή απόδοση σε σύγκριση με άλλα προϊόντα στην αγορά.

Download Pdf

Τελευταία Νέα

15 Απρ

APSAPREMIUM 75

Iδανικό για την αντικατάσταση συμπυκνωμένων πηγών πρωτεϊνών

08 Ιουν

Newsletter Olus Plus June 2023

Exciting news! On our new website, we are introducing a monthly blogseries written by expert Jan Dirk van der Klis. Each month, we sharevaluable insights and expertise on animal health and nutrition.

Σελίδα: 1 από 1

  Καλάθι Αγορών

Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο